Cursus NEN 3140 Keurmeester Elektrische Handgereedschappen (1 dag)

Terug

NEN 3140 Keurmeester Elektrische Handgereedschappen

De NEN 3140 Keurmeester Elektrische Handgereedschappen is geschikt voor personen die elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren. Maar die ook elektrische handgereedschappen volgens de NEN 3140 norm willen keuren.

Waarom NEN 3140 Keurmeester?

In de Arbowet staan protocollen over de werkzaamheden rondom elektriciteit en elektrische apparaten. NEN 3140. Dit protocol is een werkinstructie waarin beschreven wordt wie wat mag doen door middel van een aanwijsbeleid. Een werkgever is volgens de Arbowet verplicht om er alles aan te doen om zijn werknemers een zo veilig mogelijke werkomgeving te bieden. De werkgever biedt hierbij zijn personeel de nodige bijscholing en of informatie om zijn of haar werkzaamheden in alle veiligheid uit te kunnen voeren. Dit moet hij ook aan kunnen tonen. Met de cursus NEN 3140  krijg je kennis en inzicht over hoe je werkt met elektrische apparaten, schakelkasten en groepenkasten en de gevaren die daarbij kunnen komen kijken. De NEN 3140 Keurmeester Elektrische Handgereedschappen is geschikt voor personen die naast het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden, ook elektrische handgereedschappen volgens de NEN 3140 norm willen keuren.

NEN 3140 VP

Voordat je deel kunt nemen aan de cursus NEN 3140 keurmeester, is het van belang dat je al enige kennis hebt over de NEN 3140. Dit kun je aantonen door het certificaat NEN 3140 VP (Vakbekwaam Persoon). Indien je deze nog niet hebt, kun je deze behalen door de cursus NEN 3140 VP.

Certificaat

Het NEN 3140 certificaat is 3 jaar geldig. Het NEN 3140 certificaat geven ze uit na succesvolle afronding van de modules. Deze modulen behandelen ze tijdens de cursus.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 375 excl. btw

Hulp nodig?

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons

Daarom CursusGeregeld.nl

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

  • Eén aanspreekpunt
  • Geen reserveringskosten
  • Scherpste prijs
  • Altijd in de buurt
  • Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)