Alle cursussen:

Cursus Flensmonteur Herhaling (1 dag)

De herhalingscursus Flensmonteur (officieel genoemd Werken aan Flensverbindingen volgens protocol) is bedoeld voor medewerkers in de industrie die belast zijn met het openen en sluiten van flensverbindingen en al enige sleutelervaring hebben. In deze cursus leer je hoe de flensverbindingen op een veilige en verantwoorde wijze geopend en gesloten moeten worden.
Het certificaat Werken aan Flensverbindingen volgens protocol is vergelijkbaar met het ‘oude’ certificaat ‘Flensmonteur Lage Druk’. Deelnemers zonder praktijk en/of sleutelervaring raden wij aan de basistraining te volgen.

Vanaf € 270 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Flensmonteur Basis (1 dag)

De cursus Flensmonteur (officieel genoemd Werken aan Flensverbindingen volgens protocol) is bedoeld voor medewerkers in de industrie die belast zijn met het openen en sluiten van flensverbindingen. In deze cursus leer je hoe de flensverbindingen op een veilige en verantwoorde wijze geopend en gesloten moeten worden.

Vanaf € 465 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus VEWA herhaling + examen (1 dag)

Het VEWA-certificaat is 3 jaar geldig. Het certificaat is te verlengen door het volgen van deze herhalingscursus, wat bestaat uit een instructie-dag. De VEWA is een veiligheidsinstructie met betrekking tot de bedrijfsvoering van warmtevoorziening systemen die in eigendom, beheer en/of onderhoud zijn van of bij warmtebedrijven.

Vanaf € 425 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus NEN 3140 VOP (1 dag)

Tijdens de ééndaagse cursus leer je de gevaren en risico’s kennen die van toepassing zijn op het werken met elektrotechnische installaties. Je leert deze gevaren en risico’s beperken en elektrotechnische handelingen zelfstandig en veilig uitvoeren. De cursus is verdeeld in meerdere modules. HET NEN 3140 certificaat wordt uitgegeven na succesvolle afronding van de modules die tijdens de cursus worden behandeld.

Vanaf € 328 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus NEN 3140 VP (1 dag)

Bestaat jouw functie uit het werken met elektrotechnische objecten? Dan is het van groot belang veilig en zelfstandig met deze installaties te kunnen werken. Je moet aan de hand van de NEN 3140 aantonen dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt. Deze cursus leert je in 1 dag de kennis die je nodig hebt!

Vanaf € 328 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Examen NEN 3140 VP

Ben je werkzaam in de elektrotechniek als operator, mechanisch monteur, IT-er of conciërge? Of ben je werkzaam in schakelruimten en wil je laten zien dat je op de hoogte bent van de risico’s die dit met zich meebrengt? Het examen NEN 3140 VOP (Voldoende Onderricht Persoon) is bedoeld voor medewerkers die in hun werk onder begeleiding van minimaal een VP-er eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden uitvoeren met een beperkt risico.

Vanaf € 80 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus BEI VP LS + examen (3 dagen)

Als Vakbekwaam Persoon mag je alle montagewerkzaamheden in de LS-netten en -aansluitingen uitvoeren. Je mag Standaard Bedienings Handelingen en Beperkte Bedienings Handelingen (BBH) uitvoeren. Tijdens de cursus word je voorbereid op het theorie- en praktijkexamen waarbij beide onderdelen voldoende worden onderricht.

Vanaf € 1.064 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties