Alle cursussen:

Cursus VCA Basis Arabisch + examen (1 dag)

In deze cursus word je bewust over welke risico’s er zijn tijdens het werk en hoe je veilig kunt werken. Deze VCA cursus is voor iedereen die nog niet eerder een VCA cursus heeft gevolgd of van wie het certificaat is verlopen. Ben je geen leidinggevende en niet actief als ZZP-er? dan is een VCA basis certificaat voldoende.

Vanaf € 294 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus VCA Basis Slowaaks + examen (1 dag)

Wil jij graag je VCA certificaat halen, maar is je Nederlands niet zo goed? Boek dan de cursus VCA Basis inclusief het examen in het Slowaaks. In deze cursus word je bewust over welke risico’s er zijn tijdens het werk en hoe je veilig kunt werken. Deze VCA cursus is voor iedereen die nog niet eerder een VCA cursus heeft gevolgd of van wie het certificaat is verlopen. Ben je geen leidinggevende en niet actief als ZZP-er? dan is een VCA basis certificaat voldoende.

Vanaf € 294 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus VCA Basis Pools + examen (1 dag)

Wil jij graag je VCA certificaat halen, maar is je Nederlands niet zo goed? Boek dan de cursus VCA Basis inclusief het examen in het Pools. In deze cursus word je bewust over welke risico’s er zijn tijdens het werk en hoe je veilig kunt werken. Deze VCA cursus is voor iedereen die nog niet eerder een VCA cursus heeft gevolgd of van wie het certificaat is verlopen. Ben je geen leidinggevende en niet actief als ZZP-er? dan is een VCA basis certificaat voldoende.

Vanaf € 199 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus VCA Basis Engels + examen (1 dag)

Wil jij graag je VCA certificaat halen, maar is je Nederlands niet zo goed? Boek dan de cursus VCA Basis inclusief het examen in het Engels. In deze cursus word je bewust over welke risico’s er zijn tijdens het werk en hoe je veilig kunt werken. Deze VCA cursus is voor iedereen die nog niet eerder een VCA cursus heeft gevolgd of van wie het certificaat is verlopen. Ben je geen leidinggevende en niet actief als ZZP-er? dan is een VCA basis certificaat voldoende.

Vanaf € 209 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus VCA Basis Spaans + examen (1 dag)

Wil jij graag je VCA certificaat halen, maar is je Nederlands niet zo goed? Boek dan de cursus VCA Basis inclusief het examen in het Spaans. In deze cursus word je bewust over welke risico’s er zijn tijdens het werk en hoe je veilig kunt werken. Deze VCA cursus is voor iedereen die nog niet eerder een VCA cursus heeft gevolgd of van wie het certificaat is verlopen. Ben je geen leidinggevende en niet actief als ZZP-er? dan is een VCA basis certificaat voldoende.

Vanaf € 225 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Als je de Nederlandse taal niet goed beheerst is het mogelijk om de VCA cursus in een andere talen te volgen dan het Nederlands.

Een cursus in je eigen taal voorkomt misverstanden omdat je wellicht de tekst niet goed begrijpt. Door het volgen van de cursus in je moedertaal vergroot je de slagingskans en dat zorgt uiteindelijk dat je de werkzaamheden veiliger kunt uitvoeren.
Cursus én examen in een andere taal!
Bij deze cursussen wordt zowel de klassikale les als het examen in de gekozen taal aangeboden. Handig, want begrippen die je overdag hoort, komen in dezelfde taal terug op het examen.
In welke talen zijn de VCA cursussen beschikbaar?

Voor VCA Basis is het mogelijk om de cursus in verschillende talen te doen. Op CursusGeregeld.nl bieden we naast Nederlands de VCA Basis cursus aan in de talen Engels SpaansPortugeesPoolsRoemeensBulgaarsSlowaaks en Turks.
De VCU-VIL (intercedenten) cursus bieden we op CursusGeregeld.nl enkel aan in het Nederlands. Wel is het mogelijk het examen in het Engels te doen. Lees in dat geval hier verder.
De cursus VCA-VOL is naast Nederlands ook beschikbaar in het Engels.

Welke soorten VCA examens zijn mogelijk?
Er zijn verschillende soorten examens. Standaard is er het beeldscherm-examen, dat u op een computer, laptop of tablet maakt. Als je moeite hebt met lezen (dyslexie) is er een voorleesexamen (alleen voor VCA basis). De computer leest de examenvragen dan letterlijk aan je voor. Mondeling examen doen is niet mogelijk. Ook kunt u het VCA examen in diverse andere talen dan het Nederlands doen. Klik hier voor een actueel overzicht.