VCA Basis Hongaars

Terug

VCA Basis cursus volledig in het Hongaars inclusief examen

Wil jij graag je VCA certificaat halen, maar is je Nederlands niet zo goed? Boek dan de cursus VCA Basis inclusief het examen in het Hongaars. In deze cursus word je bewust over welke risico’s er zijn tijdens het werk en hoe je veilig kunt werken. Deze VCA cursus is voor iedereen die nog niet eerder een VCA cursus heeft gevolgd of van wie het certificaat is verlopen. Ben je geen leidinggevende en niet actief als ZZP-er? Dan is een VCA basis certificaat voldoende.

Unieke startgarantie

Niets is zo vervelend dat de cursus op het laatste moment niet doorgaat. Niet bij CursusGeregeld.nl door onze unieke startgarantie. Selecteer tijdens het boeken van je VCA Basis cursus in 1 dag ‘startgarantie’ en je krijgt alleen de cursussen te zien die gegarandeerd doorgaan. Het mooie hieraan is dat het je geen cent extra kost.

Alles inclusief!

Bij CursusGeregeld.nl houden wij niet van kleine lettertjes. Alle getoonde prijzen zijn inclusief zonder bijkomende kosten. Boek je bij ons deze cursus dan is dat inclusief een hele lesdag met een Hongaarstalige docent en een Hongaars examen aan het einde van de dag. Als je geslaagd bent, krijg je van ons een geaccrediteerd certificaat en een gratis pasje ter grootte van een creditcard. En uiteraard een felicitatie!

Doe je liever alleen het examen in het Hongaars, of komt de cursusdata je niet uit? Kijk dan alle datums bij VCA Basis examen Hongaars.

Boek ik de juiste VCA cursus?

Er zijn 3 soorten VCA certificaten: VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. De VCA Basis Hongaars cursus is geschikt voor je als je onder een leidinggevende werkt. Meer informatie over de juiste VCA vind je hier.

Informatie over het VCA Basis Hongaars examen

Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen waar je 60 minuten de tijd voor hebt. De examens worden met behulp van een laptop afgenomen waarbij je na afloop direct hoort of je geslaagd bent.

VCA certificaat informatie

Goed om te weten is dat VCA Infra verantwoordelijk is voor alle VCA-examens. Je krijgt dan van ons ook een geaccrediteerd certificaat en word je automatisch geregistreerd in het VCA register. Het VCA certificaat is 10 jaar geldig en dient daarna weer herhaald te worden.

Je kunt ook altijd even contact opnemen met ons als je nog vragen hebt. We helpen je daar graag verder mee.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 225 excl. btw

Locaties: 2

Startdata: 4

Hulp nodig?

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons

Daarom CursusGeregeld.nl

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

  • Eén aanspreekpunt
  • Geen reserveringskosten
  • Scherpste prijs
  • Altijd in de buurt
  • Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)