Categorieën

Wintervoorbereiding & Code 95

Doel is om aan de beroepschauffeur kennis bij te brengen. Met name op het gebied van de technische kenmerken. Maar ook de werking van de veiligheidsvoorzieningen teneinde het voertuig onder controle te houden. Ook slijtage beperken en disfuncties voorkomen krijgt de aandacht.

Vanaf € 171 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Autolaadkraan & Code 95

De autolaadkraan is een veel gebruikt hulpmiddel bij het laden en lossen van bijvoorbeeld zand, stenen en ander grof afval. Door de grote krachten die vrij kunnen komen, zijn er ook grote risico’s aanwezig. De deskundigheid van de chauffeur/machinist is daarom heel erg belangrijk.

Vanaf € 225 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Verkeerseducatie & Code 95

Veel chauffeurs zitten al jaren op de weg. Dan is het zeker van belang om ook het theoretische gedeelte van het beroep weer een keer bij te scholen. Hoe zit het met de huidige wetgeving en de nieuwe verkeersregels? Al deze aspecten komen aan bod bij deze code 95 cursus.

Vanaf € 185 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Veilig werken met de Autolaadkraan Herhaling

Voor veel werktuigen moet je een cursus volgen voordat je de machine mag bedienen. Zo ook bij een autolaadkraan. Dit hijsmiddel wordt vaak gebruikt om zand, stenen of ander grof afval te laden en te lossen. Doordat er enorme krachten vrijkomen bij het gebruik van de machine is de bediening niet zonder gevaren. Om de veiligheid van jezelf en je omgeving te beschermen is het ook nodig een cursus te volgen om een autolaadkraan te mogen bedienen.

Vanaf € 195 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Veilig werken met de Autolaadkraan

Voor veel werktuigen moet je een cursus volgen voordat je de machine mag bedienen. Zo ook bij een autolaadkraan. Dit hijsmiddel wordt vaak gebruikt om zand, stenen of ander grof afval te laden en te lossen. Door de enorme krachten die vrijkomen bij het gebruik van de machine is de bediening niet zonder gevaren. Om de veiligheid van jezelf en je omgeving te beschermen is het dan ook nodig een opleiding te volgen om een autolaadkraan te mogen bedienen.

Vanaf € 195 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Leefstijl

Deze cursus heeft als doel de chauffeur inzicht te geven in en bewustwording van het belang van gezonde en juiste voeding, slaap en omgang met stress.

Vanaf € 125 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Leefstijl & Code 95

Het doel is de chauffeur eens na te laten denken over eventuele gezondheidsrisico’s van de eigen leefstijl. Tijdens deze cursus zullen we proberen de bewustwording te vergroten over bepaalde risico’s en adviezen geven hoe men de leefstijl kan verbeteren.

Vanaf € 146 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties
Meer resultaten weergeven