Alle cursussen:

Cursus Verkeerseducatie + Code 95 (1 dag)

Veel chauffeurs zitten al jaren op de weg. Dan is het zeker van belang om ook het theoretische gedeelte van het beroep weer een keer bij te scholen. Hoe zit het met de huidige wetgeving en de nieuwe verkeersregels? Al deze aspecten komen aan bod bij deze code 95 cursus.

Vanaf € 235 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Veilig werken met de Autolaadkraan Herhaling (1 dag)

Voor veel werktuigen moet je een cursus volgen voordat je de machine mag bedienen. Zo ook bij een autolaadkraan. Dit hijsmiddel wordt vaak gebruikt om zand, stenen of ander grof afval te laden en te lossen. Doordat er enorme krachten vrijkomen bij het gebruik van de machine is de bediening niet zonder gevaren. Om de veiligheid van jezelf en je omgeving te beschermen is het ook nodig een cursus te volgen om een autolaadkraan te mogen bedienen.

Vanaf € 325 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Cursus Veilig werken met de autolaadkraan (1 dag)

Voor veel werktuigen moet je een cursus volgen voordat je de machine mag bedienen. Zo ook bij een autolaadkraan. Dit hijsmiddel wordt vaak gebruikt om zand, stenen of ander grof afval te laden en te lossen. Door de enorme krachten die vrijkomen bij het gebruik van de machine is de bediening niet zonder gevaren. Om de veiligheid van jezelf en je omgeving te beschermen is het dan ook nodig een opleiding te volgen om een autolaadkraan te mogen bedienen.

Vanaf € 325 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties