Categorieën

Fysieke Belasting & Code 95

In deze cursus is het streven om zoveel mogelijk praktijk gerichte kennis en vaardigheden bij te brengen. Met name op het gebied van tillen en dragen.
Werknemers met rugklachten blijven zo achterwege en een goede gezondheid blijft bestaan.

Vanaf € 164 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Dag voor beroepschauffeurs

Wanneer je op 1 dag verschillende keuzeonderwerpen wil behandelen is de ‘Chauffeursdag’ de juiste cursus voor je. Deze cursus is niet alleen voor je chauffeurs van grote waarde, maar is ook zeer geschikt voor bijrijders, planners en alle overige medewerkers die op een of andere wijze betrokken zijn bij je bedrijf.

Vanaf € 155 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Criminaliteitspreventie + code 95

Door de cursus Criminaliteitspreventie te volgen krijg je meer inzicht in de mogelijke vormen van criminaliteit die je tegen kunt komen en weet je welke invloed je kunt uitoefenen om schade te voorkomen dan wel te beperken. De cursus is gericht op bewustwording. Je krijgt tools aangereikt om preventieve maatregelen te kunnen nemen op beleidsmatig niveau.

Vanaf € 146 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Communicatieve vaardigheden + code 95

Er komt veel kijken bij de dagelijkse omgang met je klanten. Wat vindt je klant belangrijk en hoe wenst hij behandeld worden? Welke verwachtingen heeft je klant? Iedere klant heeft weer andere verwachtingen. Welke kwaliteiten van je bedrijf en medewerkers sluiten hierbij aan? Hoe is de communicatie, houding en uitstraling naar je klanten? Hoe wordt er omgegaan met klachten en hoe wil je omgaan met klachten?

Vanaf € 146 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Veilig werken met de Autolaadkraan Herhaling

Voor veel werktuigen moet je een cursus volgen voordat je de machine mag bedienen. Zo ook bij een autolaadkraan. Dit hijsmiddel wordt vaak gebruikt om zand, stenen of ander grof afval te laden en te lossen. Doordat er enorme krachten vrijkomen bij het gebruik van de machine is de bediening niet zonder gevaren. Om de veiligheid van jezelf en je omgeving te beschermen is het ook nodig een cursus te volgen om een autolaadkraan te mogen bedienen.

Vanaf € 195 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Digitale tachograaf

De digitale tachograaf is in Nederland verplicht sinds 1 mei 2006. Alle voertuigen die na deze datum op kenteken zijn gezet, zijn voorzien van een digitale tachograaf. De digitale tachograaf vervangt hiermee de analoge tachograaf, die tot deze datum een verplichting was.

Vanaf € 135 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Leefstijl & Code 95

Het doel is de chauffeur eens na te laten denken over eventuele gezondheidsrisico’s van de eigen leefstijl. Tijdens deze cursus zullen we proberen de bewustwording te vergroten over bepaalde risico’s en adviezen geven hoe men de leefstijl kan verbeteren.

Vanaf € 146 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties
Meer resultaten weergeven