Examentraining R-DLP (1 dag)

Terug

R-DLP Examentraining

Deze cursus R-DLP Examentraining (Register Deskundig Leidinggeven Projecten) behandeld alle onderdelen die aan bod komen tijdens het R-DLP praktijkexamen van het CROW.

Op deze dag nemen we de CROW 400 in een vogelvlucht door. Je maakt een proefexamen en je we trainen je in het uitvoeren van metingen en daarbij behorende acties. Ook geven we aandacht gegeven aan het gebruik en werkwijze van de meters in combinatie met de CROW 400.

Noodzakelijk voor het volgen van deze cursus is het in het bezit zijn van de publicatie CROW 400. Als je niet in het bezit bent van deze publicatie, is het mogelijk om deze via CursusGeregeld.nl te bestellen.

Deze cursus is enkel een voorbereiding op het R-DLP examen. Het examen zelf dien je los aan te vragen bij het CROW (www.crow.nl). Wanneer je deze examentraining wilt volgen, dien je in het bezit te zijn van een erkend DLP-certificaat CROW 400 voor het werken in de veiligheidsklassen ‘Oranje’ en ‘Rood niet-vluchtig’. Indien je niet in het bezit bent van bovenstaand certificaat adviseren we je om voorafgaand aan de examentraining de cursus DLP-Herhaling (inclusief update CROW 400) of DLP cursus te volgen.

R-DLP Examentraining

Het is ook mogelijk om de R-DLP inclusief CROW 400 te volgen.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 250 excl. btw

Hulp nodig?

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons

Daarom CursusGeregeld.nl

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

  • Eén aanspreekpunt
  • Geen reserveringskosten
  • Scherpste prijs
  • Altijd in de buurt
  • Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)