Cursus BHV Ploegleider Basis (1 of 2 dagen)

Terug

Cursus BHV Ploegleider basis

De cursus BHV Ploegleider Basis is bedoeld voor personen die binnen hun organisatie aangewezen zijn om leiding en verantwoordelijkheid te nemen voor de BHV-taken binnen de betreffende organisatie. Er kan namelijk behoefte ontstaan aan een dergelijke persoon, wanneer er veel bedrijfshulpverleners in een bedrijf of instelling zijn en de plek waar zij moeten worden ingezet complex is. Een BHV Ploegleider kan namelijk inzet van de individuele bedrijfshulpverleners te coördineren.

Doel van de cursus

De ploegleider BHV heeft tijdens een calamiteit de leiding over de ploeg bedrijfshulpverleners binnen de organisatie. Het is mede zijn taak om ervoor te zorgen dat zijn BHV-ploeg geoefend blijft. Ook is hij verantwoordelijk voor het beheer en de controle van de middelen van zijn BHV-ploeg. Het doel van de cursus is om de BHV’er die binnen de organisatie de leiding gaat geven aan de BHV-ploeg de juiste kennis en vaardigheden als ploegleider te verschaffen.

Let op! Deze cursus wordt zowel in 1 dag als in 2 dagen aangeboden. Klik op de betreffende datum in de planning om te zien of het om een eendaagse of tweedaagse cursus gaat.

Inhoud cursus BHV Ploegleider Basis

De cursus BHV Ploegleider Basis bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte waar onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Huidige wet- en regelgeving
  • Het zorgdragen voor een adequate ploeg bedrijfshulpverleners
  • Het beheer en controle van de middelen van de ploeg
  • Leidinggeven en communicatie tijdens een calamiteit
  • Erkenning en repressie

Deelnamevereisten BHV Ploegleider Basis

Wanneer je deel wilt nemen aan de cursus, dien je minimaal in het bezit te zijn van een gelding BHV certificaat.

Certificaat

BHV ploegleider basis

Om de cursus goed af te ronden, moet je de theorie voldoende beheersen. Ook moet de bijhorende praktijkoefening met een voldoende worden beoordeeld. Wanneer dit het geval is, ontvang je als deelnemer het certificaat Ploegleider BHV. Het certificaat blijft geldig door eenmaal per jaar de cursus BHV Ploegleider Herhaling bij te wonen.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 289 excl. btw

Hulp nodig?

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons

Daarom CursusGeregeld.nl

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

  • Eén aanspreekpunt
  • Geen reserveringskosten
  • Scherpste prijs
  • Altijd in de buurt
  • Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)