Cursus Elektrische Pallettruck cursus (1 dag)

Terug

Cursus Elektrische pallettruck cursus

Veiligheid staat op nummer 1. De meeste cursussen, waaronder deze Elektrische Pallettruck cursus (EPT) duren slechts 1 werkdag, waardoor je snel en gemakkelijk de kennis leert die je nodig hebt om veilig aan het werk te gaan.

Aan de slag met de elektrische pallettruck

De afkorting ‘EPT’ staat voor elektrische pallettruck. Dit werktuig wordt veel gebruikt in magazijnen om goederen te verplaatsen. Het is hetzelfde werktuig als de handpallettruck, maar dan in de elektrische variant. Het werktuig is daardoor gemakkelijk te bedienen en heeft maar weinig duw- en trekkracht nodig. In de EPT basiscursus leer je alles wat je moet weten om de elektrische pallettruck veilig te bedienen. Zodra je de cursus Elektrische Pallettruck cursus (EPT) succesvol hebt afgerond, ontvang je je certificaat. Dit certificaat is 5 jaar geldig.

Code 95

Wanneer je beroepsmatig een voer- of werktuig gaat besturen waarvoor rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D(E) noodzakelijk is, moet je aan kunnen tonen dat je beschikt over de aanduiding Code 95. Deze vermelding (met einddatum) wordt achter de voertuigcategorie op je rijbewijs geplaatst. Met de Code 95 toon je aan dat je vakbekwaam bent voor het besturen van dit voertuig. Code 95 is ook 5 jaar geldig.

Om gebruik te kunnen blijven maken van de vermelding Code 95 ben je verplicht iedere 5 jaar 35 uur nascholing te volgen. Dit geldt ook als je vakbekwaam bent voor 2 voertuigen; het is hierbij dus niet nodig om 70 uur nascholing te volgen. De nascholingscursus Code 95 is erkend door het CBR en CCV gecertificeerd.

Elektrische Pallettruck cursus (EPT)

Andere cursussen volgen met betrekking tot verticaal transport? Klik dan hier.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 295 excl. btw

Hulp nodig?

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons

Daarom CursusGeregeld.nl

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

  • Eén aanspreekpunt
  • Geen reserveringskosten
  • Scherpste prijs
  • Altijd in de buurt
  • Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)