Examen VCU VIL

Inclusief gratis pasje

Terug

Wanneer je alleen een examen VCU VIL wilt doen, is dit de beste keuze. Het losse examen is geschikt voor iedereen de voldoende kennis heeft om het examen te af te leggen. Belangrijk voor je om te weten is dat ieder examen gefaciliteerd wordt door VCA Infra. Het maakt dus niet uit op welke locatie je komt, het examen is overal hetzelfde. CursusGeregeld.nl biedt deze aan door heel Nederland, zodat je altijd het juiste examen kunt boeken tegen de scherpste prijs.

Let op: voor het examen VIL-VCU geldt een aanvraagperiode voor het examen van 48 uur. Wanneer een examenmoment binnen deze termijn wordt geboekt, kan niet gegarandeerd worden dat het examen ook daadwerkelijk gereserveerd kan worden!

Informatie VCU VIL examen

Het examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen waar je 75 minuten de tijd voor hebt. De examens worden met behulp van een laptop afgenomen waarbij je na afloop direct hoort of je geslaagd bent. Ook is het mogelijk om het examen mee te luisteren.
Ben je benieuwd hoe zo’n examen eruit ziet, kijk dan bij het voorbeeldexamen van VCA Infra.

VCU VIL examen in een andere taal?

CursusGeregeld.nl biedt het VCU VIL examen ook aan in het Engels, meer mogelijkheden zijn er ook niet. Kijk hier voor een volledig overzicht.

VCU VIL herhaling?

Heb je al eens een VCU VIL examen gedaan en is deze (bijna) verlopen, is ook dit examen hiervoor geschikt. Na het behalen van dit examen is het certificaat weer 10 jaar geldig.

Proefexamens

Voor een hoger slagingspercentage raden we je aan om bij de bestelling de proefexamens VCU VIL te bestellen. Deze proefexamens zijn uniek en worden iedere keer weer opnieuw voor je samengesteld met vragen uit de examenvragenbank. Na afloop kun je kijken of je voldoende kennis hebt van de stof en kun je ook inzien welke onderdelen je nog beter moet bestuderen. Mocht je meer kennis nodig hebben, biedt CursusGeregeld.nl hiervoor verschillende mogelijkheden.

VCU VIL lesboek of E-learning?

Boek VCU VIL

Om je beter voor te bereiden kun je het VCU VIL lesboek of een E-learning mee bestellen. Dit lesboek kun je meebestellen voor € 34,99 excl. BTW en een E-learning voor € 29,99 excl BTW.

Liever toch een cursus?

Twijfel je of je voldoende kennis heb voor VCU VIL en dan bied CursusGeregeld.nl je nog mogelijkheid aan om de cursus in 1 dag te doen. cursus is inclusief VCU VIL examen, die direct na afloop van de cursus wordt afgenomen en bied een zeer hoog slagingspercentage

Wilt je meer weten over VCU VIL examens? Neem contact met ons op, wij helpen je graag.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 77 excl. btw

Hulp nodig?

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons

Daarom CursusGeregeld.nl

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

  • Eén aanspreekpunt
  • Geen reserveringskosten
  • Scherpste prijs
  • Altijd in de buurt
  • Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)