Over CursusGeregeld.nl

Hét online cursusplatform voor professionals

Hoe boekt u snel en eenvoudig een cursus op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu of veiligheid? Hoe vindt u als werkgever of particulier snel de juiste cursus? Dat was zónder CursusGeregeld.nl nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Dat ontdekten we zelf, als werkgever en als aanbieder van cursuslocaties. Want aanbod is er genoeg, maar juist dat maakt het er niet makkelijker op. Daarom realiseerden we CursusGeregeld.nl: één neutraal, online platform waarop u razendsnel een cursus organiseert. Voor uzelf, voor ’n ander of voor een hele groep. Eenmalig of terugkerend. Dichtbij huis of aan de andere kant van het land.

Cursusinformatie snel gevonden

Zoals je op deze website zult zien, willen we je vooral rust en overzicht brengen. Geef aan welke informatie/criteria voor u relevant zijn en bekijk concrete cursusinformatie. Neutraal gepresenteerd en snel te filteren.

Geen verwijzingensite

CursusGeregeld.nl is niet zomaar een verwijzingensite. Nee, wij helpen zowel u als de opleider en voelen ons verantwoordelijk voor een geslaagde cursus. Als u een cursus boekt bij CursusGeregeld.nl, ontvangt u van ons de factuur, de uitnodigingen voor de cursusbijeenkomsten, de instructies rond het examen, etc. De opleider draagt zorg voor het inhoudelijke deel van de cursus. Een sterke combinatie, van de betrokkenheid van een opleider én de keuzevrijheid van de cursusmarkt. Alvast veel succes met het vinden van de juiste cursus.