Gemakkelijk zoeken, boeken en beheren

Snel zoeken

Voor u als werkgever is een cursus zoeken grotendeels een organisatorische uitdaging. Passende aanbieders selecteren, hun cursusdata vergelijken met de agenda’s, cursuslocaties afstemmen op de werk/woonlocatie van medewerkers, en bij wijzigingen alternatieven zoeken. We kunnen ons voorstellen dat u meer te doen hebt. Op deze website bespaart u veel tijd. CursusGeregeld.nl is in feite een grote zoekmachine waarin alle cursussen van professionele aanbieders te vinden zijn. Neutraal – zonder verwarrende reclameteksten. Compleet – inclusief alle cursusdetails. En actueel – voorzien van startdata.

Eenvoudig boeken
Een cursus boeken kan zomaar tijdrovend en ingewikkeld worden. Zeker als u verschillende cursussen moet boeken, voor meerdere medewerkers bij verschillende opleiders. U bent keer op keer gegevens van medewerkers aan het invoeren, de voorwaarden aan het checken, crediteuren aan het invoeren en de betalingen aan het regelen.
Maak eenmalig een account aan op CursusGeregeld.nl en boek vervolgens razendsnel én eenvoudig. Bij hoeveel opleiders u ook boekt via ons, wij zijn uw enige crediteur. Dat houdt het ook administratief overzichtelijk.

Gemakkelijk beheren
Eéns gecertificeerd is niet voor altijd gecertificeerd. Uw medewerkers moeten hun kennis op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu en veiligheid regelmatig bijspijkeren. Het is zaak dat u dit goed in de gaten houdt en dat u voorkomt dat certificaten verlopen. Via CursusGeregeld.nl houdt u dit gemakkelijk in de gaten. U beschikt voortaan over een handige portal, waar u alle relevante informatie over de cursussen van uw medewerkers bij elkaar vindt.