Maak van elke cursus een succes!

Alleen professionele opleiders kunnen hun cursussen via CursusGeregeld.nl aanbieden. Dat maakt CursusGeregeld.nl tot dé ontmoetingsplaats voor professionals. Werkgevers en cursisten aan de ene kant, cursusaanbieders zoals u aan de andere kant. Geef uw sales én uw interne organisatie een krachtige ondersteuning met behulp van dit online platform.

Extra aanmeldingen
CursusGeregeld.nl werkt voor u als een saleskanaal. Zonder risico’s: u draagt alleen een bescheiden fee af over daadwerkelijk geboekte en betaalde cursussen.

Eenvoudig organiseren
Als ú de cursusinhoud, een docent en een locatie hebt, doet het platform de rest. U hebt geen omkijken meer naar de cursistenplanning en bijbehorende communicatie en administratie. Dat handelt u simpelweg af via CursusGeregeld.nl.

Boeking via deze website óf via uw bedrijf
U kunt uw cursussen op deze website presenteren. Zo komt u automatisch in beeld als cursisten zoeken op criteria waar uw cursussen aan voldoen. Boeken ze via ons, dan verzorgen wij de communicatie en administratie.
U CursusGeregeld.nl daarnaast – of in plaats daarvan – ook gebruiken op de achtergrond. Cursisten schrijven via uw eigen kanalen direct bij u in en betalen aan u. U voert hun gegevens in in het online platform, waarna de rest van de communicatie en administratie geautomatiseerd is. De cursist ontvangt verdere correspondentie naar keuze met uw of ons logo.