Maak van elke cursus een succes!

Alleen professionele opleiders kunnen hun cursussen via CursusGeregeld.nl aanbieden. Dat maakt CursusGeregeld.nl tot dé ontmoetingsplaats voor professionals. Werkgevers en cursisten treffen cursusaanbieders zoals u. Geef uw sales én uw interne organisatie een boost met behulp van dit online platform.

Extra aanmeldingen
CursusGeregeld.nl werkt voor u als een saleskanaal. Zonder risico’s: u draagt alleen een fee af over daadwerkelijk geboekte en betaalde cursussen.

Eenvoudig organiseren
U verzorgt de cursusinhoud, een docent en een locatie, het platform regelt de rest. Zodoende heeft u geen omkijken meer naar de cursistenplanning en bijbehorende communicatie en administratie. Dit neemt CursusGeregeld.nl van u over.

Boeking via het platform óf via uw bedrijf
U kunt uw cursussen op dit platform presenteren. Zo komt u automatisch in beeld als cursisten zoeken op criteria waar uw cursussen aan voldoen. Boeken ze via ons, dan verzorgen wij de communicatie en administratie.
U kunt CursusGeregeld.nl daarnaast – of in plaats daarvan – ook gebruiken op de achtergrond. Cursisten schrijven via uw eigen kanalen direct bij u in en betalen aan u. U voert hun gegevens in het online platform, waarna de rest van de communicatie en administratie geautomatiseerd verloopt. De cursist ontvangt verdere correspondentie naar keuze met uw of ons logo.