Examen VCA Basis Duits

Prüfung Grundlagen der Sicherheitstechnik

Terug

Examen VCA Basis in het Duits

Wanneer je alleen een examen VCA Basis wilt doen, is dit de beste keuze. Het losse VCA basis examen is geschikt voor iedereen de voldoende kennis heeft om het examen te af te leggen. Belangrijk voor je om te weten is dat ieder examen gefaciliteerd wordt door VCA Infra. Het maakt dus niet uit op welke locatie je komt, het examen is overal hetzelfde. CursusGeregeld.nl biedt deze aan door heel Nederland, zodat je altijd het juiste examen kunt boeken tegen de scherpste prijs.

Als je direct je examen wil boeken dan kun je hier de startdatum en de locatie kiezen.

Alles inclusief!

Bij CursusGeregeld.nl houden wij niet van kleine lettertjes. Alle getoonde prijzen zijn inclusief zonder bijkomende kosten. Boek je bij ons deze cursus dan is dat inclusief een hele lesdag met een Duitstalige deskundige docent en een Duits examen aan het einde van de dag. Als je geslaagd bent krijg je van ons een geaccrediteerd certificaat en een gratis pasje ter grote van een creditcard. Het VCA certificaat is 10 jaar geldig en dient daarna weer herhaald te worden.

VCA Duits cursus en/of examen op loctie

Een VCA cursus in het Duits nodig? Wij geven de cursus Duits op locatie vanaf 5 personen. Klik op de onderstaande afbeelding om direct een offerte VCA Duits te ontvangen.

Boek ik het juiste VCA examen?

Er zijn 3 soorten VCA certificaten: VCA VOL, VCA VOL en VCU VIL. De VCA Basis Duits is geschikt voor je als je onder leidinggevende werkt. Meer informatie over de juiste VCA vind je hier

Informatie over het VCA Basis Duits examen

Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen waar je 60 minuten de tijd voor hebt. De examens worden met behulp van een laptop afgenomen waarbij je na afloop direct hoort of je geslaagd bent. De examen vragen en de antwoorden worden dan voorgelezen en dit hoor je door middel van een koptelefoon. Wil je hiervan gebruik maken, klik dan tijdens het invullen van cursist gegevens de optie ‘Voorleesexamen’ aan.

VCA Basis examen in een andere taal?

CursusGeregeld.nl biedt het examen ook aan in heel veel andere talen. Kijk hier voor een overzicht.

Je kunt ook altijd even contact opnemen met ons als je nog vragen hebt. We helpen je daar graag mee verder.


Cursusdetails

Vanafprijs: € 85 excl. btw

Hulp nodig?

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

info@cursusgeregeld.nl

030 303 95 14

Whatsapp ons

Daarom CursusGeregeld.nl

Bij CursusGeregeld.nl maken we je het zo makkelijk mogelijk:

  • Eén aanspreekpunt
  • Geen reserveringskosten
  • Scherpste prijs
  • Altijd in de buurt
  • Gratis annuleren (tot 10 werkdagen voor startdatum)