Wat is er niet gemakkelijker om je VCA examen te doen in je eigen taal. CursusGeregeld.nl bied een breed scala aan VCA examens aan in andere talen. 

Wat zijn de standaard talen voor het VCA Basis examen?

Het examen voor VCA basis kunt je allereerst in de standaardtalen Nederlands, Engels, Frans en Duits, Hongaars, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Spaans, Turks en Russisch. Deze talen zijn standaardtalen, wat betekent dat examen hierin tot de dag voor aanvang geboekt kan worden.

Nog meer mogelijkheden voor het VCA basis examen zijn er ook, maar de aanvraagperiode daarvoor is 10 werkdagen. Dit geldt voor de talen: Cursus VCA basis examen Arabisch | СursusGeregeld.nl (cursusgeregeld.nl), Bulgaars, Grieks, Kroatisch, Italiaans en Slowaaks.

Indien je het VCA basis examen in het Deens, Ests, Fins, Lets, Maltees, Noors, Sloveens, Tjechisch of Zweeds wilt doen, moet je rekening houden met een aanvraagperiode van 20 werkdagen. Ook moeten deze examens apart aangevraagd worden via VCA Infra. Neem hiervoor contact op met CursusGeregeld.nl

Wat zijn de standaard talen voor het VOL-VCA examen?

Het is heel belangrijk dat je als leidinggevende goed kan communiceren met de opdrachtgever. Daarom zijn de VOL-VCA examens uitsluitend beschikbaar in de het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Ik ben intercedent bij een uitzendorganisatie.
Welke mogelijkheden heb ik dan om het VIL-VCU examen doen?

VIL-VCU is voor medewerkers bij een uitzendbureau die personeel leveren aan VCA-certificeerde bedrijven. Daardoor moeten zij aan bepaalde kwaliteitseisen en veiligheidseisen moeten voldoen. Voor dit VCA examen kun je kiezen uit de Nederlands of Engels.

Deze informatie en meer is is afkomstig van VCA Infra.


Over CursusGeregeld.nl

Je las een artikel van CursusGeregeld.nl. Met meer dan 350 cursussen in ons aanbod helpen wij je met het organiseren van al je arbo-curssussen. VCA, BHV en nog veel meer. Meer weten over ons? Kijk dan hier!

Ga direct naar:
BHV cursussen
VCA cursussen
Verkeerscurssen

Heb je inhoudelijke vragen over een cursus? Of wil je hulp ontvangen bij het organiseren van een cursus? Mail ons op info@cursusgeregeld.nl, chat met één van onze medewerkers, óf bel 030 – 3039514.