Alle cursussen:

VIAG Toegang Hebbend Persoon

Een Toegang Hebbend Persoon (THP) is een aangewezen persoon voor het openen, betreden en sluiten van gas technische bedrijfsruimten en terreinafsluitingen. Deze voert niet gas technische werkzaamheden uit en mag op enkele niet gas technische werkzaamheden toezicht uitvoeren.

Vanaf € 390 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

VIAG VP Vakbekwaam Persoon

De Vakbekwaam Persoon Gas (VP) Lage Druk (LD) is een aangewezen persoon voor het uitvoeren van montagewerk in LD aansluitingen (incl. saneringen), bijbehorende metingen en beproevingen, het treffen en opheffen van bijbehorende veiligheidsmaatregelen, het houden van toezicht en uitvoeren van beperkte bedieningshandelingen.

Vanaf € 895 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

VIAG Theorie

De VIAG is van toepassing op de bedrijfsvoering van gasvoorziening systemen die in eigendom, beheer en/of onderhoud zijn van of bij gasnetbeheerders. Ook op de werkzaamheden aan, met of nabij die gasvoorziening systemen die in opdracht van de gasnetbeheerders worden uitgevoerd.

Vanaf € 295 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

VIAG Praktijk

De VIAG is van toepassing op de bedrijfsvoering van gasvoorziening systemen die in eigendom, beheer en/of onderhoud zijn van of bij gasnet beheerders , alsmede op de werkzaamheden aan, met of nabij die gasvoorziening systemen die in opdracht van de gasnet beheerders worden uitgevoerd.

Vanaf € 295 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties