Alle cursussen:

Microsoft Excel Basis Cursus

In deze cursus leer je op een snelle en efficiënte manier met Excel werken. In deze cursus leert je de basis vaardigheden van Excel kennen. Opmaak en efficiëntie staan hierin centraal. Deze cursus is geschikt voor cursisten die Excel weinig tot nooit hebben gebruikt.

Vanaf € 345 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Microsoft Excel Gevorderde Cursus

De cursus Excel voor gevorderden bied je een diepere en geavanceerder kijk op de mogelijkheden van Microsoft Excel. Gebruik je Microsoft Excel veelvuldig tijdens je werk en wilt je meer uit dit programma halen, dan is de cursus Excel gevorderd zeer geschikt voor je.

Vanaf € 345 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Microsoft Excel Expert Cursus

De Excel Expert Cursus is een logische volgende stap na de Excel Gevorderde cursus. Deze cursus is geschikt voor cursisten met veel ervaring in Excel. In de Excel voor Expert cursus worden verschillende onderwerpen behandeld, onder ander: horizontaal en verticaal zoeken, beveiligen van bestanden, gegevensvalidatie, maken van trendlijnen en Wat-als analyses.

Vanaf € 375 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Microsoft Excel for Financials Cursus

Je werkt als financial waarschijnlijk dagelijks met grote Excel spreadsheets. Door veel personen worden de financiële gegevens vaak overgetypt waarbij handige hulpmiddelen meestal niet bekend zijn. Met deze financiële Excel cursus wordt je als financieel medewerker klaargestoomd om Excel te automatiseren.

Vanaf € 449 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties
Meer resultaten weergeven