Categorieën

Microsoft Excel Expert Cursus

De Excel Expert Cursus is een logische volgende stap na de Excel Gevorderde cursus. Deze cursus is geschikt voor cursisten met veel ervaring in Excel. In de Excel voor Expert cursus worden verschillende onderwerpen behandeld, onder ander: horizontaal en verticaal zoeken, beveiligen van bestanden, gegevensvalidatie, maken van trendlijnen en Wat-als analyses.

Vanaf € 375 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Microsoft Excel Basis Cursus

In deze cursus leer je op een snelle en efficiënte manier met Excel werken. In deze cursus leert je de basis vaardigheden van Excel kennen. Opmaak en efficiëntie staan hierin centraal. Deze cursus is geschikt voor cursisten die Excel weinig tot nooit hebben gebruikt.

Vanaf € 345 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Microsoft Excel Gevorderde Cursus

De cursus Excel voor gevorderden bied je een diepere en geavanceerder kijk op de mogelijkheden van Microsoft Excel. Gebruik je Microsoft Excel veelvuldig tijdens je werk en wilt je meer uit dit programma halen, dan is de cursus Excel gevorderd zeer geschikt voor je.

Vanaf € 345 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Microsoft VBA Excel Gevorderde Cursus

In deze vervolg cursus van VBA (Visual Basic for Applications) ga je nog meer programmeren. Je leert modulair programmeren om sneller en effectiever macro’s in te zetten. Tijdens deze 2-daagse cursus worden er ook connecties gemaakt met macro’s die worden aangestuurd naar Access en Word.

Vanaf € 849 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties