Categorieën

Microsoft SharePoint Basis Cursus

Tijdens deze 2 daagse praktijk gerichte cursus in SharePoint leer je te werken in uitgebreide web- of intranettoepassingen. Je leert werken met onder andere een TeamSite, Subsites, Webonderdelen en MySite. Tijdens deze cursus komen weinig tot geen technische aspecten naar voren.

Vanaf € 849 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Microsoft Outlook Timemanagement Cursus

Deze Outlook cursus gericht op Timemanagement is geschikt voor iedereen die Outlook effectiever en efficiënter wil inzetten tijdens zijn of haar werk. In 1 dag tijd helpen wij je om je agenda- en mailbeheer op orde te krijgen en te houden door praktische tips aan de hand van interactieve presentaties en implementatie tijd.

Vanaf € 375 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Microsoft Teams Cursus

Een nieuw onderdeel in het Office-pakket is een feit! Met Microsoft Teams is het mogelijk om alle gesprekken, vergaderingen, bestanden en notities voor iedereen toegankelijk te maken. Alles op slechts 1 plek waar samenwerking centraal staat.

Vanaf € 449 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties

Microsoft Office 2016 Overstap Cursus

Stapt je bedrijf of organisatie over naar MS Office 2016? MS Office 2016 kent vele verschillen ten opzichte van vorige versies. Dit brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee en wanneer de medewerkers de nieuwe versie onder de knie hebben werkt het efficiënter. Ook is continuïteit op de werkplek belangrijk voor elke organisatie. Bij een migratie kan de continuïteit in gedrang komen, immers wordt er straks gewerkt met een nieuwe MS Office-omgeving.

Vanaf € 449 Excl. BTW

Bekijk cursus Startdata & locaties