Alle cursussen:

Cursus Stukadoren

Stukadoren Gemotiveerde en goed geschoolde vakmensen zijn onmisbaar. Je kan ze flexibel inzetten en uiteenlopende werkzaamheden toevertrouwen. Neem bijvoorbeeld het stucwerk. Normaal wordt dit door…

Vanaf € 560 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Stofvrij werken

Fijnstof is schadelijk voor je gezondheid. Daarom is deze cursus belangrijk om te volgen zodat je stofvrij kunt gaan werken. Vooral de kankerverwekkende stoffen zoals kwarts, hardhout, asbest, chroom en nikkel. Als je hiermee in aanraking komt, moet je op een verantwoorde, veilige en vooral gezonde manier werken. Door het volgen van deze cursus leer je blootstelling aan stof zoveel mogelijk te voorkomen.

Vanaf € 123 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Schadebeperkend openen van deur en raam

Hoe vaak gebeurt het niet dat iemand zichzelf heeft buitengesloten of dat een woning moet worden opengebroken omdat er hulpgeroep klinkt? Ook deurwaarders hebben bij uitzettingen vaak professionele hulp nodig. De meest simpele methode is het forceren van een klein raam. Maar dat levert vaak behoorlijke schade op. Meestal is er een betere en snellere oplossing. Je leert enkele methoden hoe je deuren en ramen nagenoeg schadevrij kunnen openen.

Vanaf € 376 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Herstellen van Houtrot

De cursist doet eerst aanvullende kennis op, welke belangrijk is voor het juist aanpakken en het voorkomen van houtrot. Daarna wordt ingegaan op veel gemaakte reparatiefouten bij het herstellen van houtrot.

Vanaf € 407 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties