Alle cursussen:

Omgaan met lastige mensen en agressief gedrag

Dagelijks contact met mensen is prettig. Dit contact verloopt vaak ook soepel, het maakt de werkzaamheden leuk. Helaas gaat het af en toe ook fout. Terwijl een medewerker altijd klantvriendelijk moet zijn, kan een klant of collega plotseling heel onvriendelijk, onredelijk of zelfs agressief uit de hoek komen. Door het volgen van een gerichte cursus leer je hoe je om kan gaan met agressie.

Vanaf € 210 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Train de trainer

Ben jij trainer of wil je trainer worden, maar heb je nog het gevoel dat je wat kennis tekort komt? Geen probleem, deze cursus is voor trainers door trainers. Tijdens deze cursus leren we je hoe je je stof helder overbrengt. Maar ook hoe je je leerdoelen kunt bereiken en hoe je ervoor zorgt dat je cursisten alles ook daadwerkelijk onthouden!

Vanaf € 1.395 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Zakelijk communiceren per e-mail en brief

De communicatie tussen de klant en de onderneming, schriftelijk en digitaal, is vaak een beetje ouderwets geworden. Deze oubolligheid in de formulering valt niet bij iedereen goed. Correct taalgebruik krijgt steeds minder aandacht. Dit irriteert menig ondernemer (of klant). Ben je het hiermee eens? Dit is iets voor jou. Zo leer je op een ‘nieuwe’ wijze communiceren met klanten of andere partijen.

Vanaf € 440 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Notuleren

Notuleren kun je leren door het vooral veel te doen. Tijdens vergaderingen wordt niet altijd genotuleerd. Een gevolg is dat er kostbare informatie verloren kan gaan, en dat is niet de bedoeling. Tijdens deze cursus ga je met praktische opdrachten aan de slag om de kunst van het notuleren zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. Je hoeft niet alles meer te onthouden. Dat scheelt weer.

Vanaf € 395 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Klantgericht denken en handelen

Wanneer jouw medewerkers goed weten hoe ze een klant moeten behandelen, dan bevordert dit de wederzijdse waardering en het werkplezier.
Met deze cursus kies je voor een houding van passief vriendelijk naar actief klantgericht! En het mooie is: je kunt je nieuwe kennis meteen toepassen in de praktijk!

Vanaf € 695 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties

Klantvriendelijk telefoneren

De telefoon, of misschien beter: de persoon die de telefoon opneemt, is het visitekaartje van je bedrijf. En het telefoongesprek is meestal het eerste contact met je bedrijf. De eerste indruk is dus erg belangrijk. Maar weet je eigenlijk wel op welke wijze je telefoniste, receptioniste of secretaresse jouw (potentiële) klant te woord staat? En hoe worden klachten aangepakt? Deze cursus voorkomt dat jouw prachtige onderneming een slecht imago krijgt door slechte telefoonbehandeling.

Vanaf € 695 excl. btw

Bekijk cursus Cursusdata & locaties